Onderhoud en refurbishment

Verleng de levensduur of maak het oude weer nieuw

In en met de meeste roeiboten wordt hard gewerkt. Tijdens trainingen, transport en races zijn er momenten waarbij boten beschadigd raken. Laklagen vervagen en onderdelen slijten.
Vervanging van boten is erg duur. Regelmatig onderhoud van uw boot of aan uw vloot verlengt de levensduur aanmerkelijk, boten zien er aantrekkelijker uit en, nog veel belangrijker: ze zijn sneller. Een goed onderhouden boot is een snellere boot.
Bij ROEIHUIS bieden we diverse opties voor onderhoud:
-BRONS- Een intensieve poetsbeurt waarbij lakchips worden weggewerkt, kalkaanslag en vuiligheden worden verwijderd en de boot een lekkere polijstbeurt krijgt.
-ZILVER- Bovenstaande plus vervanging van de hardware als dollen, slidings, wieltjes en andere beschadigde of versleten onderdelen van de boot. Naar onze mening noodzakelijke constructieve reparaties horen daar ook bij. (altijd na overleg en na prijsopgave)
-GOUD- Complete refurbishment van de boot. Het is zeer aan te bevelen om deze optie in overweging te nemen bij de topmerk roeiboten. De boot zal weer als nieuw worden afgeleverd.
ROEIHUIS houdt van teamwork en biedt verenigingen ook vloot onderhoudscontracten aan. Neem daarvoor contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.